Wizz Air обяви, че графикът на авиокомпанията за лято 2019 г. за България

...
Wizz Air обяви, че графикът на авиокомпанията за лято 2019 г. за България
Коментари Харесай

Wizz Air пусна в продажба билетите за лято 2019

Wizz Air обяви, че графикът на авиокомпанията за лято 2019 година за България и местата за полетите в него са към този момент в продажба.

Авиопревозвачът ще продължи да обслужва известни направления от трите български летища – София, Варна и Бургас, предоставяйки на клиентите ниски цени до дестинации като Лондон, Париж, Атина, Лисабон и Дубай. След тазгодишното присъединение на Ница, Малага, Атина, Лисабон и Ейлат към софийската си мрежа и новия маршрут Варна – Виена, към днешна дата Wizz Air предлага общо 46 нискотарифни маршрута от България.

Местата за нискотарифните български полети на Wizz Air за лято 2019 г. вече са в продажба и могат да бъдат резервирани от членовете на Wizz Discount Club наwizzair.com. Всички останали пасажери ще имат опция да купят своите билети от 13 септември 2018 година

Wizz Air има осем самолета в България – седем в София и един на летище Варна, и екипаж от 350 чиновници, насочени към клиента. В рамките на обширната си мрежа самолетната компания предлага 33 маршрута от София, 9 – от Варна и 4 – от Бургас, като поддържа косвено откриването на повече от 1800* работни места в обвързваните с нея промишлености през 2018 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР